همسران،درکنارزندگیزناشویی، حریمیخصوصیدارندکهمیتوانند آنراازهمسرخودپنهان کرده و با او بهاشتراک نگذارند. درنگاهنخست، شایدارتباطووابستگیعمیقزوجین بهاین معناباشدکههیچکدامازهمسران،حریمخصوصیندارند، اما باتوجهبه شخصیتمستقلهریکازهمسران،نمیتوانبهصرفزندگی مشترک،حقوقانسانیآنهارانادیدهگرفتوحریمخصوصیراکهیکی ازمصادیقآزادیهایفردیاستنقضکرد. اگرچهبابرقراریزندگی زناشوییواقتضائاتخاصآن، احتمالوجودمحدودیتدرحریمهر یکاززوجینمتصوراست. در بحث ریاست زوج بر امور غیرمالی زوجه نیز این سؤال مطرح است که آیا نظارت یا دخالت در حریم خصوصی زوجه از آثار ریاست زوج بر امور غیرمالی زوجه است و زوج میتواند در حریم خصوصی زوجه مانند تلفن همراه، کیف، ایمیل و. . . نظارت کند یا خیر؟ در این مقاله سعی شده تا با مراجعه به متون حقوقی دو کشور افغانستان و ایران و آرای فقهای حنفی و امامیه، به این پرسشها پاسخ مستدل و علمی داد.
محمدی, صغری . (1399). اثر ریاست زوج بر حریم خصوصی زوجه در حقوق افغانستان و ایران با تأکید بر فقه حنفی و امامیه. پژوهش نامه اسلامی حقوق, 1(2), 33-45.
MLA
محمدی, صغری . "اثر ریاست زوج بر حریم خصوصی زوجه در حقوق افغانستان و ایران با تأکید بر فقه حنفی و امامیه", پژوهش نامه اسلامی حقوق, 1, 2, 1399, 33-45.
HARVARD
محمدی, صغری. (1399). 'اثر ریاست زوج بر حریم خصوصی زوجه در حقوق افغانستان و ایران با تأکید بر فقه حنفی و امامیه', پژوهش نامه اسلامی حقوق, 1(2), pp. 33-45.
CHICAGO
صغری محمدی, "اثر ریاست زوج بر حریم خصوصی زوجه در حقوق افغانستان و ایران با تأکید بر فقه حنفی و امامیه," پژوهش نامه اسلامی حقوق, 1 2 (1399): 33-45,
VANCOUVER
محمدی, صغری. اثر ریاست زوج بر حریم خصوصی زوجه در حقوق افغانستان و ایران با تأکید بر فقه حنفی و امامیه. پژوهش نامه اسلامی حقوق, 1399; 1(2): 33-45.